Başkan Albayrak'ın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:


"Varlıklarıyla hayatımızın her anını huzurlu kılan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız sunan, fedakarlığın simgesi, emek ve hayat mücadelemizin en değerli yarısı olan emekçi kadınlarımız günü olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 1921 yılından bu yana kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gündür.


Milletlerin gelişmesinde ve ilerlemesinde önemli bir role sahip olan kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Şüphesiz ki dünyanın var oluşundan bu yana yeryüzünde bulunan her şeye kadınlarımızın eli değmiştir. Bu nedenle kadınlarımızın olmadığı bir toplum da, gelecek de düşünülemez.


Ulu Önder Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetimiz ile birlikte Türk Kadını, yasamadan yargıya, eğitimden sağlığa, iş dünyasından güzel sanatlara kadar hayatın her alanında üstlendiği görevleri başarı ile yerine getirmiş, toplumda saygın ve özel bir yer edinmiş ve ülkemizin geleceğine yön verecek nesillerin yetişmesinde başrol üstlenmiştir.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, kadınlarımızın, hayatın tüm alanlarına etkin bir şekilde katılımlarına imkan sağlayacak şartları hazırlamayı, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele ederek, birçok olumsuzlukla ve zorlukla karşı karşıya kalan kadınlarımızın her zaman destekçisi olacağız.


Bu duygu ve düşüncelerle, kadına yönelik her türlü şiddet ve ayrımcılığın son bulması kadınlarımıza sunulan imkanların artırılması, insan onuruna yaraşır çalışma koşullarının sağlanması dileklerimle tüm kadınlarımızın "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü"nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.