Belediye Meclisi Toplantısı Yapıldı

Çorlu Belediye Meclisi Mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.


Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.


Mart ayı olağan meclis toplantısında alınan kararlar;


İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün talebiyle boş kadrolarda derece ve ünvan değişikliği yapıldı. 1 mühendis 3 teknikerin sözleşmeli personel olarak çalıştırılması kabul edilirken söz konusu personellerin ücretleri belirlendi.


Çorlu Belediyesi Halk Oyunları ve Tiyatro ekiplerinin yıl sonuna kadar yurtdışında yapılacak kültürel faaliyetlere katılabilmeleri için yurt dışı izni konusu görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.


İçkili yer bölgesi tespit komisyonu raporu belediye meclis üyesi Hülya Perin tarafından sunulurken; 4 mahalleden yapılan 5 müracaat hakkındaki karar komisyon görüşleri doğrultusunda verildi.


7 maddeden oluşan imar planı değişiklik talepleri görüşülmek üzere imar komisyonuna havale edilirken; belediye meclis üyesi Alev Türk tarafından meclisin bilgisine sunulan 6 maddeden oluşan imar komisyonu raporu, komisyonun görüşleri doğrultusunda kabul edildi.


Çorlu Belediyesi 2017 bütçesi oluşturulmasından sonra kurulan ve bu sebeple 2017 yılı için bütçesi bulunmayan Çorlu Belediyesi Arşiv Müdürlüğü'ne yedek ödenek bütçe tertibinden 209.000 Türk Lirası aktarım yapılması kararlaştırıldı.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.