Ünal Baysan'dan 19 Mayıs Kutlaması


19 Mayıs, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a ayak bastığı, büyük istiklal mücadelesini başlatarak itilaf devletlerine karşı tarihin akışını değiştirme kararlılığını tüm dünyaya duyurduğu gündür.


O gün azim, inanç, fedakarlık ve gönül birliğiyle ülkemizi işgal edenlere karşı durarak tarihte eşine az rastlanır bir destanı milletçe yazmaya başladığımız gündür.

“19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür.” diyen Ulu Önderimiz, ortaya koyduğu ilkeleri ve gerçekleştirdiği devrimleri Türk Gençliğine emanet etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Aziz Şehitlerimizin çok ağır şartlara rağmen canları pahasına savundukları bu cennet vatanın istikbali, istiklal şuuruyla yetişen gençlerimize emanettir. Cumhuriyetimizin teminatı olan gençlerimizin her daim bu ulvi vazifenin bilincinde olacağına dair inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı`nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını gönülden kutlayarak sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.