Göz alıcı Galaxy Note 8 konsepti!

Özellikle S8’den sonra daha da çok merak edilmeye başlayan, Samsung’un gelecek nesil amiral gemisi cihazı Note 8 için, göz alıcı bir konsept tasarım videosu yayınlandı.


Hepimizin de bildiği üzere Samsung, her yıl 2 adet amiral gemisi cihaz (biri “S” diğeri ise “Note” serisinden olmak üzere) çıkarmayı gelenek haline getirmiş bulunmakta. Bu bağlamda S8’den sonra daha da çok merak edilmeye başlayan Note 8 için, göz alıcı bir konsept tasarım videosu yayınlandı.

Göz alıcı Galaxy Note 8 konsepti!


Daha önce gerek marka adına önemli kişilerce gerekse yaşanan sızıntılarlagündeme getirilen Samsung’un gelecek nesil amiral gemisi cihazı Note 8için, göz alıcı bir konsept tasarım videosu yayınlandı. Gelin videoya daha yakından bir göz atalım.



Sizlerin de gözlemleyebileceği üzere yayınlanan bu videodaki tasarım için, rahatlıkla bugüne kadar ortaya çıkmış en iyi Note 8 konsepti diyebiliriz. Zira gerek Samsung’un Galaxy S8’le beraber getirdiği “Infinity Display” yapısı gerekse Note serisindeki o ihtişamlı duruş, yayınlanan videodaki bu Note 8 konseptinde birebir aktarılabilmiş.


Son olarak, Samsung’un gelecek nesil amiral gemisi cihazı Note 8’in, S8’e oranla çok daha iyi donanımsal özelliklere ve videodaki tasarımda da olduğu gibi büyük ihtimalle çift kamera sensörüne sahip olacağını belirtmeden geçmeyelim.

SDN - ShiftDelete.Net
Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.