BAŞKAN ALBAYRAK'TAN KINAMA MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, son günlerde Mustafa Kemal Atatürk, annesi Zübeyde Hanım ve manevi kızı Afet İnan hakkında söylenenler ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı:

"Son günlerde tarihçi kimliği altında kendini bilmez birkaç şahıs, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e akla ve mantığa aykırı hakaretlerde ve iftiralarda bulunmuştur.
Mustafa Kemal Atatürk, Türk Kurtuluş Savaşı'nın askeri ve siyasi lideri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanıdır. Bir milletin var olma çabasına önderlik etmiş bir kahraman, tüm dünya tarafından gıpta ile bakılan bir liderdir.
Bir milletin kaderini ve geleceğini belirleyen Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Afet İnan'ın aslında `manevi evlat' olmadığı, annesi Zübeyde Hanım hakkında ise ağıza alınmayacak sözlerin sarf edilmesi ancak ve ancak sağlıksız bir ruh halinin eseri olabilir. Kendi iç dünyalarının dışa vurumu olan bu sözler, sapkın bir zihniyetin ürünüdür.
Bizler asla bu sözlerin, sahiplerinin yanlarına kalmayacağını belirtmek isteriz. Türk adaletine ve bağımsız hukuk sistemine olan inancımızla bu şahısların en ağır şekilde cezalandırılacaklarından kuşku duymuyoruz.
Bu tür karalama ve itibarsızlaştırma kampanyaları yürüten üst akılların maşaları, hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Mustafa Kemal Atatürk ve aziz hatırası aleyhine sarf edilen bu sözleri şiddetle kınıyorum. Bizler Ulu Önderimizin yolunda, ışığında ve ilkeleri doğrultusunda yürümeye devam edeceğiz. Herkes bilmelidir ki, Mustafa Kemal Atatürk Türkiye'nin kalbidir." 
Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.