Annelere En Güzel Hediye Fırsatları Orion'da

Annesine en güzel, en seveceği hediyeyi almak isteyenler Orion mağazalarında aradıklarını buluyor. 


Markaların Anneler Günü'ne özel düzenledikleri birbirinden cazip kampanyalar ve indirimler, hediye arayışındaki herkese kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Boyner, Derimod, Atasun Optik, Bernardo, Atasay, Kervan, U.S. Polo, Herry, Teknosa gibi gözde markaları bir arada bulabileceğiniz Orion'da, hem anneniz hem de kendiniz için yüzlerce fırsat ürünü sizi bekliyor.  Üstelik 14 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü'nde, Orion'a gelen annelere çiçek hediye edilecek.

Türkiye'nin önde gelen markalarını bir arada bulabileceğiniz Orion'da, Anneler Günü alışverişi heyecanı başladı. Annesine en güzel, en seveceği, en iyi hediyeyi almak isteyenlerin ilk tercihi olmaya devam eden Orion, mağaza kampanyalarının yanı sıra düzenlediği Orioncard kampanyasıyla da anneleri mutlu edecek. 14 Mayıs günü düzenlenecek Orioncard kampanyası ile belirlenen saatlerde Orion'da bulunan annelere çiçek hediye edilecek. 

Hiçbir alışveriş şartı olmadan etkinlik saatinde Orioncard'ıyla kampanyaya başvuran anneler hediye çiçeklerini alabilecek.

Orion'da Anneler Günü fırsatları

Annesine ne hediye alacağına karar veremeyenler için Orion'un ünlü markalarının Anneler Günü'ne özel kampanyaları oldukça cazip fırsatlar sunuyor.
Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.