Çorlu Belediyesi Tiyatrocuları Festivalden Ödülle Döndü

Çorlu Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Bulgaristan'ın Topolovgrad kentinde düzenlenen Uluslararası Komedi Tiyatrosu Festivali'ne katıldı.


19-22 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenen ve 7 ülkenin 18 tiyatro ekibi ile katıldığı uluslararası tiyatro festivalinde "Bugün Git Yarın Gel Adlı" oyununu sahneleyen Çorlu Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Bulgaristan Kültür Bakanlığı Özel Onur Ödülü'ne layık görüldü. Bu yıl 22.'si düzenlenen festivalde ayrıca en iyi kadın oyuncu ödülü Çorlu Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncusu Semahat Dede'ye verildi.

Ukrayna ekibinin sahnelediği oyunuyla 1. olduğu  Topolovgrad Uluslararası Komedi Tiyatrosu Festivali'nde Bulgaristan Kültür Bakanlığı Özel Onur Ödülü'ne layık görülen yönetmen Ömer Uslu, oyunun ödülünü Bulgaristan Kültür Bakan Yardımcısı'nın elinden aldı.

Daha önce de katıldığı festivalde 1'ncilik, 2'ncilik, 3'ncülük ve birçok bireysel kategoride ödül alan, ilçemizi ve ülkemizi festivalde başarıyla temsil eden Çorlu Belediyesi Tiyatro Topluluğu ekibimiz festival programının sona ermesinin ardından Çorlu'ya döndü.

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.