Milli Güreşçilerimiz Başarıya Doymuyor

Milli Takımda ülkemizi temsil eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçilerimiz, katıldıkları şampiyonalardan dereceyle dönüyor.


Son olarak 19-21 Mayıs tarihlerinde Antalya’nın Kemer İlçesi Bahri Tanrıkulu Spor Salonunda düzenlenen 20. Uluslararası Şampiyonlar Turnuvası’nda mindere çıkan sporcularımız Elif Akyalçın 44 kiloda beşinci, Yasemin Çataloğlu 55 kiloda altıncı, Mehlika Öztürk 59 kiloda ikinci, Şaziye Nur Mertgenç 63 kiloda üçüncü ve Cemile Birlik 67 kiloda üçüncü olarak Milli Takım adına puan topladı. Bayanlar kategorisinde Türkiye takım olarak toplamda 1 altın 4 gümüş ve 7 bronz madalya aldı. Ülke sıralamasında 73 puan toplayan Rusya birinci olurken 70 puanla Türkiye ikinci ve 52 puanla Kazakistan takımı üçüncü oldu.

Güreşçimiz Mehlika Öztürk 24 Haziran’da Almanya’da düzenlenecek olan Genç Bayanlar Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takım adına mindere çıkacak. Bir diğer güreşçimiz Şaziye Nur Mertgenç ise Pazar günü Bursa’da yapılacak seçmelerde Milli Takım’a girebilmek için minderde ter dökecek.
Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.