"Oyuncağını Benimle Paylaşır Mısın" Kampanyası İlgi Görüyor

Çorlu Belediyesi ile Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi öğretmen ve öğrencilerinin ortaklaşa yürüttüğü “Oyuncağını Benimle Paylaşır Mısın?” kampanyası devam ediyor.


Çocukları paylaşmaya teşvik etmek ve oyuncağı olmayan çocuklara oyuncak ulaştırmak amacıyla başlatılan “Oyuncağını Benimle Paylaşır Mısın?” isimli sosyal sorumluluk projesi yoğun ilgi görüyor.

Çorlu Belediyesi ile Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Sosyal Sorumluluk Projesi dersi Serbest Öğretim Elemanı Hülya Perin ve öğrencilerinin birlikte yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuklar ve aileleri, Cumhuriyet Meydanı ile Atatürk Meydanı’nda her salı ve cuma günleri kurulan stantlara gelerek oyuncağı olmayan çocuklar için oyuncak bağışında bulunuyor. Bazı çocuklar ise sıkıldıkları ve değiştirmek istedikleri oyuncakları, diğer ziyaretçi çocukların bıraktığı oyuncaklarla değiştirebiliyor. Kampanya sayesinde çocuklarda paylaşma, yardım etme, sosyal sorumluluk bilinci gelişmiş oluyor.

“Oyuncağını Benimle Paylaşır Mısın?” sosyal sorumluluk projesi 26 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecek. Sizler de çocuklarınızla birlikte salı ve cuma günleri 16.00-18.00 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Meydanı’nda kurulacak stantlara uğrayarak oyuncak bağışında bulunabilir, oyuncağı olmayan çocuklara destek olabilirsiniz.
Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.