Çorlu Fenerbahçe´nin Zaferini Dev Ekranda İzledi

İstanbul'da yapılan Dörtlü Final müsabakaları final maçında Olimpiakos'u yenerek Euroleague Şampiyonu olan ve ülkemize milli gurur yaşatan Fenerbahçe'nin maçını Çorlulular, Çorlu Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda kurdurulan dev ekranda izledi. Başkan Baysan bu önemli maçta taraftarları yalnız bırakmadı.


Türk Hava Yolları Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan final maçında Olimpiakos ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe sahadan 80-64 galibiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe'nin Avrupa'nın kulüpler bazındaki en büyük kupasında şampiyonluk maçı milli bir havaya bürünmesiyle birlikte Çorlu Belediyesi, bu gururu tüm Çorluluların birlikte yaşaması için Cumhuriyet Meydanı'na dev ekran kurdu.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci ile meclis üyelerinin de hazır bulunduğu Cumhuriyet Meydanı belediye önünde kurulan dev ekran önünde toplanan Fenerbahçe taraftarlarının yanı sıra diğer takım taraftarlarının da yer aldığı kalabalık grup, maç öncesi hep birlikte marşlar seslendirdiler.

İzmir marşı ile coşan kalabalık Fenerbahçe'nin bulduğu sayılar ile iyiden iyiye coşarken, heyecan doruk noktaya ulaştı.

Fenerbahçe marşlarının da seslendirildiği mücadelenin sonunda gelen zafer, alanda bulunanları sevince boğdu. Olimpiakos'u 80-64 mağlup ederek Türk milletine büyük bir gurur yaşatan Fenerbahçe, Türk Hava Yolları Avrupa Ligi'nde 2016-2017 sezonu şampiyonu oldu.

Mücadele sonunda konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Fenerbahçe Basketbol takımına yaşattığı gurur için teşekkür ederken, büyük başarısından dolayı tebrik etti.

Başkan Baysan daha sonra belediye önünde toplanan taraftarlarla birlikte zaferin coşkusuna ortak oldu. Taraftarlar uzun süre marşlar ve sloganlar eşliğinde kutlamalara devam etti.
Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.