U-16 Futbol Turnuvası Çorlu´da Oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu 2015-2016 Sezonu U-16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları’nın bölge ayağı Çorlu’da oynanacak. 02-05 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek kademe maçları, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından VIP Stadyum kategorisine alınan Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nda yapılacak.


[tie_full_img][/tie_full_img]


U-16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarının kura çekimi, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya ve Başkan Yardımcısı Emin Neşeli’nin katılımı ile gerçekleştirildi. Kaya çekilişte yaptığı açıklamada, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı Tekirdağ ilinin spor babası olarak nitelendirirken, Çorlu Belediyesi Şehir Stadını Çorlu'ya kazandırdığı ve spor tesislerine olan yatırımlardan ötürü kendisine teşekkür etti.


Edirne DSİ, Lüleburgazspor, Karamürsel İdman Yurdu, Kocaeli Kullarspor, Öz Alibeyköyspor ve Haznedarspor takımları mücadele turnuva maçlarının kura çekimleri Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nda gerçekleştirilirken, kulüp temsilcilerinin de katıldığı kura çekim töreninde A Grubu’nda Kocaeli Kullarspor, Öz Alibeyköyspor ve Lüleburgazspor takımları, B Grubu’nda ise Karamürsel İdman Yurdu, Edirne DSİ ve Haznedarspor takımları eşleşti.


[tie_full_img][/tie_full_img]


Eşleşmelerin ardından yapılan kura çekimine göre ilk gün (bugün) saat 16.00’da Öz Alibeyköyspor - Lüleburgazspor, saat 18.00’de ise Haznedarspor - Edirne DSİ takımları karşı karşıya gelecek.


Bu maçların ardından ikinci gün müsabakalarında A Grubu’nda Öz Alibeyköyspor - Lüleburgazspor maçının mağlubu ile Kocaeli Kullarspor, B Grubu’nda ise Haznedarspor – Edirne DSİ maçının mağlubu ise Karamürsel İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek. Final müsabakası ise 5 Haziran 2016 tarihinde saat 18.00’de A ve B grup birincileri arasında oynanacak.


[tie_full_img][/tie_full_img]

Etiketler: ,

Yorum Gönder

  1. arkadaki abimiz www.trakyaspor.net web sitesi sahibi amatör futbolun trakyadaki duayen ismi Benan abi değil mi? helal olsun be abi amatör futbola senin gibi abiler lazım...

    YanıtlaSil

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.