Çorlu Kumyol Caddesi1. Etap İçme Suyu Kanalizasyon Yağmur Suyu İnşaatı Temeli Atıldı

Hizmette hızını kesmeyen Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (Teski) temel atma törenlerine bir yenisini daha ekledi.  Çorlu  ilçesinde  Kumyol Caddesi 1. Etap İçme Suyu Kanalizasyon Yağmur Suyu  İnşaatının temeli törenle atıldı.

Çorlu Otogarında gerçekleşen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü,  İlçe Belediye Başkanları,  Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı  Prof. Dr. Tamer Dodurka, Mehmet  Zeki Gürcün, Teski Genel Müdürü  Dr. Şafak Başa, daire başkanları ve çok sayıda vatandaş  katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ile Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan yaptıkları konuşmalarda yapılan yatırım ile ilgili teknik bilgiler verdiler.

Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasında en büyük rolü olduğunu  Çorlu’yu  her zamanki gibi çok sevdiklerini dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu’ya yapılacak olan Spor Lisesi, Otogar’ ve Meyve Sebze Hali’nin  de müjdesini verdi.

4 bin 850 metre içme suyu, 13 bin 950 metre kanalizasyon,4 bin 030 metre yağmur suyu  yapılacak olan inşaat yaklaşık 5 Milyon liraya mal olacak ve yıl sonuna kadar tamamlanacak.

 
Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.