ÇBSK Basketbol Altyapı Seçmeleri Tamamlandı

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü basketbol altyapı seçmeleri geçtiğimiz hafta sonu tamamlandı.


çbsk altyapı seçmeleri

Çocuk ve gençleri spora teşvik etmek ve yetenekli oyuncuları bünyesine katarak yeni başarılar elde etmek isteyen Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, altyapıda yetiştirilmek üzere gerçekleştirdiği basketbol seçmelerini tamamladı. Çorlu’nun yanı sıra Çerkezköy, Süleymanpaşa, Marmara Ereğlisi,  Lüleburgaz, Silivri, Beylikdüzü ve Bahçeşehir gibi çevre ilçelerden gelen yaklaşık 500 sporcu iki gün boyunca kendi yaş gruplarıyla bir araya gelerek yeteneklerini sergiledi.


Seçmeler sonucunda Antrenörler Emre Özak ile Burak Yacan Yüksel tarafından seçilen yetenekli sporcular altyapı bünyesine dahil edilecek. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü basketbol altyapısında yer almaya hak kazanan sporcuların ilk antrenmanı 11 Temmuz 2016 Pazartesi günü başlayacak.


Öte yandan belirtilen tarihlerde diğer branşlar için seçmelere katılamayan sporcular için kayıtlar devam etmekte olup bilgi almak isteyen vatandaşlar Altyapı Sorumlusu Antrenör Emre Özak ile 0544 324 56 21 no’lu telefondan irtibata geçebilirler.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.