ÇBSK'nın Küçük Kızları Türkiye Voleybol Şampiyonasına Gidiyor!

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Küçük Kızlar Voleybol Takımı, 17-24 Haziran 2016 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek olan Türkiye Voleybol Federasyonu Küçük Kızlar Voleybol Şampiyonası'nda yer alacak.


[tie_full_img]çbsk kız voleybol[/tie_full_img]

İl şampiyonluğu ve ardından Çanakkale'de düzenlenen Bölge Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamlayan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımı, İzmir Gaziemir Fuar Alanı’nda 17-24 Haziran 2016 tarihleri arasında oynanacak olan Türkiye Voleybol Federasyonu Küçük Kızlar Voleybol Şampiyonası öncesinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Baysan, Küçük Kızlar Voleybol Takımı’nın çok önemli başarılar elde ettiğini ve çıktığı her maçı kazandıklarını hatırlatarak, "İzmir'de sizi zorlu rakipler bekliyor. Ancak zoru kolaya çevirebilmek mümkün. Bu da kendinize olan inançla ölçülü. Kendinize güvenin ve başarmayı hedefleyin. Ben sizlere inanıyor ve güveniyorum. Yolunuz açık olsun" dedi.


ÇBSK Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eligül de oyuncularına güvendiklerini ve inandıklarını belirterek, "Dün olduğu gibi bugün de başarmak için yola çıktık. İnanmak, başarmanın yarısıdır. Karşımızda çok güçlü rakipler olduğunu biliyoruz ama biz her şeyden önce kendimize güveniyoruz" dedi. Takım antrenörleri Metin Yıldız ve Enver Çağlar ise açıklamalarında takım olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirttiler.


Halkbank, Karayolları, TEİAŞ, İlbank, Nilüfer Belediyespor, B.Belediye Spor, Fenerbahçe, Vakıfbank, Fyl, Es Spor, Eczacıbaşı, Atakent Elit, Gelişim Koleji, Arkas Spor, Işıkkent ve Rota Koleji'nin doğrudan katıldığı şampiyonada, ÇBSK Küçük Kızlar Voleybol Takımımızın yanı sıra grup birincisi olarak Ankara Aydınlık Genç, Kayseri Talas Anadolu Lisesi, Kocaeli Yenikent, Antalya Elit Akdeniz, Manisa Seramiksan, Diyarbakır Çelebi Eser, Mersin Mev Toros, Samsun Büyükşehir Anakent ve Gaziantep Merinos ile en iyi ikinci sıralamasına giren Elazığ Polisgücü, İstanbul M. Erdem Marmara Akademi, Balıkesir Ayvalıkgücü, İzmir Mavişehir, Eskişehir Tepebaşı ve Konya Gençlik takımları mücadele edecek. Final müsabakalarına katılacak toplam 32 takım, kura çekimi ile 8 gruba ayrılacak ve mücadeleler, İzmir Gaziemir Fuar Alanı’nda 17-24 Haziran 2016 tarihleri arasında oynanacak.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.