Temsilcimiz Direkleri Geçemedi

Bölgesel Amatör Ligi 12. grupta 19. hafta maçında Sultangazispor'u konuk eden temsilcimiz oldukça önemli iki puanı sahada bıraksa da, lig şampiyonluğu için sonuna kadar savaşmaya devam edecek.


Maça Serdar, Erkan, Bahadır, Aykut, Erdi, Gafurov, Celalettin, Ali, Oğuzhan, Serdal ve İlkay ilk on biri ile başlayan temsilcimiz, 9. dakikada bir yan topta Ebubekir'in kafa şutuyla geriye düştü.


Golden sonra rakip kaleye daha çok giden temsilcimiz 21. dakikada Erkan'ın harika bazukası ile eşitliği yakaladı 1-1.


İlk yarının kalan süresinde karşılıklı ataklar gelişse de önemli olmayan pozisyonlarda gol sesi çıkmadı.


Yan toplarla etkili olmaya çalışan rakibimizin cılız ataklarını karşılayarak başladığımız ikinci devrede ilk tehlikeli pozisyon Serdal'ın kafası ile geldi, yapılan ortaya iyi yükselen Serdal'ın kafa şutunu kaleci zorlukla çelebildi.

74. dakikada kazandıkları serbest vuruşta güzel bir gol bulan Sultangazispor maçta tekrar öne geçti 1-2.

Golden sonra oyunu tamamen rakip sahaya yıkan ekibimiz, gol ayaklarımızla önemli fırsatları değerlendirmezken, 82. dakikada sol kanattan gelişen atakta yapılan ortaya iyi dokunan Serdal, eski takımının ağlarına golü gönderirken günün puanını kurtaran futbolcumuz oldu.


Kalan dakikalarda tamamen ceza alanlarına hapsettiğimiz Sultangazispor önünde son anlarda Ergin'in şutu direkte patlarken, dönen pozisyonu değerlendiremeyen forvetlerimizden başka gol sesi çıkmadı ve maç 2-2 eşitlikle noktalandı.


Üstün olduğumuz maçta kaçan goller ve iki puan herkesi üzerken, ilerleyen haftalar için şampiyonluk yarışımız devam edecek. (www.corluspor.net)

https://youtu.be/HmhySVcjxwI
Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.