Belediye Taşeron Personeli Sendikalı oldu

Çorlu Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevli taşeron personeli kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.


Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevli 140 taşeron personel, yapılan Toplu İş Sözleşmesi ile birlikte sendikalı oldu. Çorlu Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasındaki sözleşme kapsamında Çorlu Belediyesi Şantiyesi'nde bulunan eğitim salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Belediye-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Aziz Aktay, "Sözleşmenin imzalanma aşamasında bize her zaman destek olan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bu yapılan sözleşme ile Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan 140 taşeron personel artık sendikamız güvencesi altındadır. Çalışanlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci'de yaptığı konuşmada, "Öncelikle yapılan toplu sözleşmenin herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Belediyemiz ve Belediye-İş Sendikası arasında yapılan sözleşme çalışanlarımıza önemli katkılar sağlayacaktır. Sözleşmenin ayrıntıları ilgili bilgiler, yöneticilerimiz ve sendika görevlileri tarafından çalışanlarımıza en kısa sürede aktarılacak ve personelimiz imzaladığımız sözleşme dolayısıyla doğan yeni hakları konusunda bilgilendirilecektir. Tekrar hayırlı olmasını diliyorum" sözlerine yer verdi.


Konuşmaların ardından Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci ve Belediye-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Aziz Aktay, personel tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Toplantıya Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Fen İşleri Müdürü Melih Yamaç ve sendika temsilcileri katıldı.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.