Çorlu Halk Tiyatrosu'ndan Eğitime Katkı

Çorlu Halk Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Bugün Git Yarın Gel" adlı oyun, 15 Temmuz İlkokulu için bir kez daha izleyiciyle buluştu. Oyundan elde edilen gelir, 15 Temmuz İlkokulu inşası için Çorlu Kaymakamlığı'na teslim edildi.


Çorlu'da inşa edilecek olan 15 Temmuz İlkokulu için sahne alan Çorlu Halk Tiyatrosu "Bugün Git Yarın Gel" adlı oyunuyla gönülleri bir kez daha fethetti. Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde sahnelenen ve büyük beğeni toplayan oyundan elde edilen 24 bin 700 liralık gelir, 15 Temmuz İlkokulu inşaatı için Çorlu Kaymakamlığı'na teslim edildi.


Oyunun sonunda sahneye çıkan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Çorlu halkının her zaman eğitime destek olmak için elinden geleni ortaya koyduğunu ifade ederek, Çorlu Halk Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği ve geliri inşa edilecek okula aktarılacak olan "Bugün Git Yarın Gel" adlı oyuna destek veren herkese teşekkür etti. Öte yandan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç da Çorlu'da yapılacak 15 Temmuz İlkokulu için Çorlu'nun büyük bir birliktelikle kampanyaya sahip çıktığına değinerek ilgili destekler için teşekkürlerini iletti.


Oyunu Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Şenol Alpaslan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Gürzsoy, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, siyasi parti başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri ile çok sayıda sanatsever izledi.

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.