Çorlu'da Haftanın Spor Panoraması

Geçtiğimiz hafta sonu Çorlu'da faaliyet gösteren ve farklı spor dallarında şehrimizi temsil eden takımlarımız, rakipleriyle karşı karşıya geldi.


Türkiye Basketbol Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi  Eleme Grubu B grup maçında Erzincan'a konuk olan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Erzincan Gençlikspor'u 64-78 mağlup ederek, eleme grubu maçlarına galibiyet ile başladı. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü basketbol takımımız, eleme grubunda ikinci maçında 19 Şubat 2017 Pazar günü saat 17.00'de Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda Antalyaspor Gelişim ile karşılaşacak.


Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çorluspor 1947, Lüleburgaz Yıldırımspor'un ligden ihraç edilmesi nedeniyle haftayı maç yapmadan 3 puanla geçti ve ligde 33 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Çorluspor 1947 bu hafta kendi evinde Sultangazispor'u konuk edecek.


Tekirdağ Süper Amatör Küme'de mücadele eden takımlarımızdan Çorlu Kültürspor, Kapaklı Sitespor'u 3-2 mağlup ederken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise Çerkezköy 1911 ile 1-1 berabere kaldı. Ligin 16. haftasında Çorlu Gençlerbirliği, Marmara Ereğli Belediyespor ile Çorlu Kültürspor ise Çerkezköy 1911 ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.


Tekirdağ 1. Amatör Küme'de ligde kalma mücadelesi verdiği maçta Ergene Ulaşspor ile 1-1 berabere kalan Çorluspor aldığı sonuçla ligde kaldı. Korespor ise 2. Amatör Kümeye düştü.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.