Çorluspor 1947, Velimeşe'ye Şans Vermedi!

Bölgesel Amatör Ligi 12. grupta 17. hafta maçında Çorlu General Basri Saran Stadında ekibimiz Çorluspor 1947, bir diğer Tekirdağ temsilcisi Velimeşespor'u konuk etti.


Maça Serdar, Erkan, Aykut, Bahadır, Erdi, Gafurov, Celalettin, Oğuzhan Düzenli, Ali Ömür, Serdal ve Hakan ilk on biri ile çıkan ekibimiz, galibiyete inanan muhteşem taraftarımız önünde etkili olan taraftı.


corlu_velimese


İlk yarıda gol sesi çıkmasa da taraftarlarımızın muhteşem desteği ile ikinci yarıya başlayan Çorluspor 1947 58. dakikada Erkan ile skor avantajını yakaladı.


85. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda hata yapmayan Serdal farkı ikiye çıkardı 2-0. Bu golün üç dakika sonrasında bu kez penaltı vuruşunu Velimeşespor kazandı ve fark bire indi.


https://youtu.be/S5vziIQKXHg

Ama son sözü söyleyen biz olduk ve Serdal son anlarda kendisinin ikinci takımımızın üçüncü golünü atarak galibiyetimizi ilan etti 3-1.


Bu sonuçla üç puanı alan ekibimiz, Gebzespor'un da puan kaybetmesi ile geçen hafta kaybettiği ikinci sırayı geri almayı başardı. Haftaya ligden çekilen Yıldırımspor ile karşılaşacak olan ekibimiz 3-0 hükmen kazanarak üç puanı alacak. (www.corluspor.net)

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.