Başarılı Güreşçilerimizden Şampiyona Öncesi Ziyaret

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı güreşçileri Başkan Ünal Baysan’ı ziyaret etti.


Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı güreşçileri Emine Çataloğlu, Yasemin Çataloğlu, Elif Akyalçın, Mehlika Öztürk, Sultan Sivrihisarlı, Şaziye Mertgenç ve Cemile Birlik, Yalova’da katılacakları Türkiye Şampiyonası öncesinde Başkan Baysan’ı ziyaret etti. Ziyarette Güreş Antrenörü Fatih Kobal, Belediye Meclis Üyesi Osman Öztürk, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vildan Perçinoğlu ve ÇBSK Başkanı Hasan Eligül de hazır bulundu.


Katılacakları Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda güreşçilerimize başarılar dileyen Başkan Baysan, daha önceki turnuvalarda dereceye giren güreşçilerimize hediyelerini takdim etti.


24-26 Şubat 2017 tarihlerinde Yalova’da düzenlenecek olan U-23 Bayanlar Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan güreşçilerimizden Elif Akyalçın 48 kiloda, Emine Çataloğlu 53 kiloda, Yasemin Çataloğlu 55 kiloda, Mehlika Öztürk 58 kiloda, Şaziye Mertgenç 60 kiloda, Sultan Sivrihisarlı 63 kiloda, Cemile Birlik ise 75 kiloda minderde ter dökecek. Şampiyonada başarılı olan sporcularımız 12-13 Mart’ta İstanbul’da 19 ülkenin katılacağı Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası’nda güreşmeye hak kazanacak. Başarılı sporcularımızdan Emine Çataloğlu ile Mehlika Öztürk ise önceki turnuvada elde ettikleri dereceler sayesinde Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası’na doğrudan katılacak.

Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.