İtfaiye Geçemedi!

Çorlu'da yangın ihbarına giden itfaiye ekiplerinin, sokağa park edilen araçlar yüzünden olay yerine ulaşamaması yürekleri ağızlara getirdi.


Araçtan inip yürüyerek yangın mahalline ulaşan itfaiye erleri dumanlara yangın tüpü ile müdahale etti.  

Muhittin Mahallesi Selim Kahya Sokak üzerinde bulunan bir binadan dumanların çıktığını gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine giden itfaiye araçları sokak üzerinde araçların gelişi güzel park edilmesi nedeniyle yangın olan binaya ulaşamadı. Park edilen araçların sürücüleri aranırken, itfaiye çalışanları araçlarından inerek ellerindeki yangın tüpleri ile dumanların yükseldiği kata çıkarak müdahalede bulundu. 

Dumanın ocakta unutulan bir yemek nedeniyle çıktığı ve büyümeden kontrol altına alındığı bildirildi. İtfaiye aracı ise park eden sürücülerin araçlarını çekmesiyle ancak olay yerine ulaşabildi.  

Mahallede itfaiye ekiplerinin olay mahalline park edilen araçlar nedeniyle ulaşamamasına vatandaşların tepkisine neden oldu. 

Olası büyük bir yangında itfaiyenin sokağa giremeyeceğini belirten vatandaşlar, Yangın daha büyük olsa ne olacaktı Burada yaşayan insanların başına bir şey gelse hesabını kim verecekti. Merak ediyoruz dediler.
Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.