Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Çelenk Töreni İle Başladı


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Atatürk Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.                  


Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıl dönümünde Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen törende Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.                  

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Cumhuriyet Başsavcı vekili Bekir Sel'in de hazır bulunduğu törende, Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.                  

Törene İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Gürsoy, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, askeri erkân, muhtarlar, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.                  

Öte yandan Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında 29 Ekim 2016 Pazar günü saat 10.00'da Atatürk Meydanı'nda yapılacak törenin ardından, 18.30'de fener alayı eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'nda başlayacak Cumhuriyet korteji düzenlenecek ve 20.00'de Cumhuriyet Parkı'nda gerçekleştirilecek Ziynet Sali konseri ile devam edecek.
Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.