Gönül Sohbetleri Kent Konseyi Üyeleriyle Devam Etti

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Gönül Sohbetleri buluşmasında Çorlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Kadın, Gençlik ve Engelli Meclisi yöneticileriyle bir araya geldi.            

Çorlu Tarihi Belediye Binası'nda bulunan eski nikâh salonunda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda Çorlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Kadın, Gençlik ve Engelli Meclisi yöneticileri ile buluşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 2017 yılında yapılan çalışmaları ve 2018 yılı için yapılan planlamaları değerlendirdi.                  

Halkın sorunlarını çözüme kavuşturabilmek için çalışmalarını devam ettirdiklerini belirten Başkan Baysan, "Çorlu'da yaşayanlar olarak biz büyük bir aileyiz. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir ama amacımız Çorlumuza hizmet edebilmektir. Çorlu günden güne daha çok büyüyor. Açıkçası Çorlu kabına sığmıyor ve gömlek artık çok dar geliyor. Çorlu'yu daha ileri bir vizyona taşımak için hepimize büyük görevler düşüyor. Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Kadın, Gençlik ve Engelli Meclisi yöneticileri olarak sizler ve biz yöneticiler el ele verdikçe bu huzurlu yaşam devam edecektir. Önceliğimiz her zaman Çorlu'dur ve olmaya da devam edecektir” dedi.                  

Kent Konseyi yöneticilerine yapılan ve yapımı devam projeler ve önümüzdeki yıldan itibaren başlatılacak yeni çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Baysan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'ndan satın alınan eski hizmet binasında tadilat çalışmalarının yürütüldüğünü hatırlatarak, "Bu binada sizlere de yer verdik. Binada Çorlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Kadın ve Gençlik Meclisleri için odalar tahsis edildi. Aynı katta bir de toplantı salonunuz olacak. Ayrıca bina bazı kurslar için de kullanılacak. Giriş kattaki lokal yeniden düzenlenerek kullanıma sunulacak, zemin kattaki salon yine toplantı ve konferans salonu olarak düzenlenecek. Engelli kardeşlerimiz içinde otopark üzerinde bulunan ve daha önce Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından kullanılan alanı tahsis edeceğiz" diye konuştu.                  

Toplantıda Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya ve Kemaleddin Avcı ile Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk'te hazır bulundular.                  

Son olarak Çorlu Belediyesi'nin hizmetlerinin anlatıldığı video izlenirken, toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.                  

Başkan Baysan ve Çorlu Kent Konseyi yöneticileri daha sonra Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'ndan satın alınan eski hizmet binasında yürütülen çalışmaları yerinde incelediler.
Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.