Başkan Baysan Aziz Yıldırım´la Buluştu

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'la Çorlu'da bir araya geldi.              


Çorlu Fenerbahçeliler Derneği'nin bir organizasyonu için Çorlu'ya gelen Aziz Yıldırım'la kahvaltıda bir araya gelen Başkan Baysan, Çorlu Belediyesi olarak Çorlu'da gerçekleştirilen sportif yatırım ve faaliyetlerden bahsetti.              

Derneğin merkezinde düzenlenen kahvaltı organizasyonuna Başkan Baysan'ın yanı sıra Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Dernek Başkanı Cenk Özkök, Çorlu Şube Başkanı Adil Ergün, Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay, Hedef 1 Milyon Üye Proje Yöneticileri Miraç Çam ve Sema Yula, Dernekler Masası Sorumlusu Murat Boyraz, Tekirdağ Dernek Başkanı Hilmi Kıldıran da katıldı.              

Dernekte düzenlenen toplantının ardından Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü'nün, çocukları ve gençleri basketbol sporu ile tanıştırmak amacıyla bahçesinde potası olmayan 1907 okula basketbol potası kurulmasını ve basketbol topu hediye edilmesini hedefleyen 1907 Okul 1907 Pota Projesi kapsamında Önerler İlkokulu ziyaret edildi.              

Okulda düzenlenen pota açılış töreninde konuşan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 1907 okula yapmak için başladık yola çıktıklarını anca bugün gelinen noktada 6 bine yakın okuldan müracaat olduğunu söyledi.              

Başkan Yıldırım konuşmasında, 1907 okula yapmak için başladık ama 6 bine yakın okuldan müracaat var. Sporun Türkiye'de gelişimini sağlamak amacıyla biz buraya iki potayı kurduk ama aradaki sahayı da Belediye Başkanı yaptığı için teşekkür ediyorum. Hepinizle beraber olmak, burada Fenerbahçelilerin bayrak sallamasını görmek ve Fenerbahçe'nin sivil toplum örgütü ve kulüp olarak yaptıklarını anımsamak ve hatırlamak çok güzel bir şey. Sizlerle beraber mutluyuz. Bu mutluluğumuzdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum dedi.              

Başkan Yıldırım'ın ardından konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Türkiye'nin ileri gidebilmesi için gençliği sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, Türkiye'nin ileri gidebilmesi için gençliğimize sahip çıkacağız. Onları kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek için, Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ben sporcunun zeki ve ahlaklısını severim' düsturunu kendisine edinen gençleri yetiştirmek için önce onlara olanak sağlamak lazım. Çorlu Belediyesi olarak bu konuda iddialıyız. Çorlu Belediyesi Spor Kulübü ve diğer kulüplerle beraber birçok dalda sporcu yetiştiriyoruz. Her mahallemizde Çorlumuzun her yerinde çocuklarımıza spor yaptırabilmek için Önerler Köyü'nden de bizden bir basketbol sahası istendi. Buna da manevi ve maddi olarak en büyük katkıyı Sayın Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe 1907 Derneği verdi. Alçak gönüllülüğe gerek yok. Yaptığınızı herkes görecek siz de gurur duyacaksınız. Kimsenin yapılan hizmetleri reddetme imkanı yoktur. Siz bu ülkeye amatör spor dallarını ve basketbolu sevdiren tek insansınız. Bu çocuklar Fenerbahçe'yi ve diğer takımları seyrediyorlarsa ve bizim takımımız Avrupa'da şampiyon oluyorsa bunun başlıca sebebi yıllar evvel 'amatörlere de el atalım' diyerek başlattığınız hamlenin sonucudur. Beraber bir proje gerçekleştirdik. Destek olan herkese ve en önemlisi bu manevi hazzı bize tattıran Sayın Aziz Yıldırım'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum diye konuştu.              

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ise konuşmasında, "Çocuklarımızın yoğun tempo altında spora ayıracak zamanları belki olmuyordu ama bu etkinlikler sayesinde inanıyorum ki çocuklarımız spora sevgiyle buluşacak. Türkiye'nin şu anda en büyük sorunlarından bir tanesi bağımlılıkla mücadeledir. Çocuklarımızı bir şekilde sporla buluşturmamız gerekiyor. O anlamda da bu yapılan hizmet çok takdire şayan ve çok anlamlıdır şeklinde konuştu.

Orjinal Resim
Orjinal Resim
Orjinal Resim
Orjinal Resim
Orjinal Resim
Orjinal Resim
Orjinal Resim
Orjinal Resim
Orjinal Resim
Orjinal Resim
Orjinal Resim
Orjinal Resim
Orjinal Resim
Orjinal Resim
Orjinal Resim
Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.