Muhtarlar Derneği´nden Başkan Baysan´a Ziyaret


Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Çorlu Muhtarlar Derneği kongresinin ardından göreve gelen Başkan Salim Sarıer ve yönetim kurulu üyeleri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.                  


Çorlu Muhtarlar Derneği'nde yapılan görev değişiminin ardından dernek başkalığına seçilen Şeyhsinan Mahalle Muhtarı Salim Sarıer ve yönetim kurulu üyeleri Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Arcan, Havuzlar Mahalle Muhtarı Ahmet Özgür, Sarılar Mahalle Muhtarı Fuat Döner ve Türkgücü Mahalle Muhtarı Nadir Uğur ile birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret ederken, gerçekleştirilen ziyarette Çorlu Belediyesi  Muhtarlıklar Müdürü Hasan Güngör de hazır bulundu.                  

Başkan Baysan Çorlu Muhtarlar Derneği'nin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, demokrasinin ilk adımı olan muhtarlık makamının önemine dikkat çekti. Başkan Baysan, vatandaşların sorunlarının çözümü için hep birlikte el ele gönül gönüle 7 gün 24 saat birlikte görev yaptıkları muhtarlar ve yeni dernek yönetimine görevlerinde başarılar diledi.
Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.