Başkan Albayrak, Türkan Bebek Anıtı ve Parkının Açılışına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene İlçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesinde Ergene Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Türkan bebek Anıtı ve Parkı'nın açılış törenine katıldı.  


Açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Garnizon Komutanı Piyade  Albay Nizamettin Alp, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile Başlayan törende Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak konuşma yaptı. Konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "18 aylıkken daha bşir melek olan masum bebek ve vatandaşlarımız katledilmişlerdir. Türkan Bebek isminin ebediyen yaşatılmasına ve Ergene'ye hizmet yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu hizmette emeği geçen Ergene Belediye Başkanımız ve ekibini bir kez daha kutluyorum. Ergene yeni oluşan ve yapı itibari ile dağınık. Belediye binamızın yapılması ile hizmetlerimiz daha da düzene girecek. Parkımız vatandaşlarımızın hep güzel anlarına tanıklık etsin ve Türkan Bebek ebediyen anılsın " dedi. 

Konuşmaların ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel şehit ve gazi yakınlarına plaket takdim etti.
Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.