10 Otobüs Daha Çorlu'ya Hizmete Sunuldu


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekpark A.Ş. tarafından Çorlu'da hizmete sunulan 10 halk otobüsünün hizmete alım töreni yapıldı.

  
Törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Fatih Ünsal ve Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İpek Elif Atayman ile Basın Yayın ve Halka İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz katıldı.  Düzenlenen törende konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan belediye otobüs hizmetlerinin yıllardır yerel yönetim eliyle başarılı bir şekilde ifa edildiğini ve Çorlu'daki organizasyonun örnek teşkil ettiğini belirterek, "Trakya'da nereye giderseniz gidin sadece Çorlu'da bu kadar organize olmuş belediye otobüslerini görürsünüz. Bu da Çorlu'ya ayrı bir değer katıyor. Elbette aksayan yönler vardır. Örneğin sabah ve akşam saatlerinde dünyanın hiçbir yerinde otobüs seferleri yeterli gelmemektedir. Çünkü bu saatler tam işe ve okula gidiş geliş saatleridir. Yapılan bu ilave otobüsler ile sorun bir nebzede olsa azalacaktır. Ülkemizin bir çok ili ve ilçesine nazaran Çorlu'da 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ulaşımı ücretsizdir. Bu da çok önemli bir hizmettir. Bugün 10 adet 12 metrelik yeni araç filomuza katıldı. Tekpark A.Ş.'ye, Ulaşım Daire Başkanlığımıza ve tabi ki Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'a teşekkür ediyorum. Bu otobüslerde görev alan ve büyük bir özveri ile vatandaşlarımızı mutlu etmeye çalışan şoför kardeşlerimizi de kutluyorum. Tekerleğiniz düz bassın, hayırlı olsun. Kazasız belasız yollar dilerim" dedi.  

Başkan Baysan'ın ardından konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise Çorlu'nun nüfus oranı ile Trakya'nın hem de Türkiye'nin en büyük ilçelerinin başında geldiğini ifade ederken, araç sayısının 128'e çıktığını ve yatırımların devam edeceğini belirtti.  

Yapılan konuşmaların ardından hizmete alım töreninde kurdele kesimi gerçekleştirilirken, halk otobüslerini inceleyen Başkan Albayrak ve Baysan yetkililerden bilgiler aldı.
Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.