Meizu M3 Ön Sipariş Rekorlarını Alt Üst Etti

Meizu'nun geçtiğimiz günlerde duyurduğu en yeni akıllı telefon Meizu M3, yirmi dört saat içerisinde ulaşılması güç bir ön sipariş rekoru kırdı. Peki çiçeği burnunda Meizu M3 bir gün de kaç adet sattı?


[tie_full_img]meizu m3[/tie_full_img]

Son dönemde duyurduğu akıllı telefonlarla mobil dünyasında gündemde kalmayı başaran Meizu yeni bir satış rekoru daha açıkladı. Çinli üreticinin birkaç gün önce duyurduğu giriş/orta segment akıllı telefon Meizu M3 ilk günde 450 bin adet ön sipariş alarak ulaşılması güç bir rekora imza attı.


Söz konusu rakam bizzat Meizu tarafından açıklandı. Meizu’nun bugüne kadar duyurduğu en ucuz akıllı telefon olmayı başaran M3, 2GB RAM/16GBdepolama ve 3GB RAM/32GB depolama şeklinde tüketicilerin beğenisine sunuldu.


[tie_full_img]meizu m3[/tie_full_img]


24 saat içerisinde yoğun bir ilgi ile karşılaşan Meizu M3 92$ ve 125$'dan listelendi. Meizu mağazalarının yanı sıra Çin’deki birçok satış noktası 29 Nisan’dan itibaren M3 satışlarını resmen başlatacak.

Meizu’nun amiral gemisi akıllı telefonu Pro 6 ise ilk günde 300 bin adet satarak yine önemli bir başarının altına imza atmıştı.

Sadece 260 liradan satışa sunulan Meizu M3’te 5 inç büyüklüğünde 2.5 kavisli camla kaplı HD çözünürlüklü ekran yer alıyor. Sekiz çekirdekliMediaTek Helio P10 işlemcisinden güç alan akıllı telefona 2.870 mAhkapasiteli pil eşlik ediyor.

[tie_full_img]meizu m3[/tie_full_img]

Çift SIM kart desteği sunan telefonda ikinci SIM kart yuvası hafıza kart girişi olarak kullanılabiliyor. 0.2 saniyede odaklama gerçekleştiren 13MParka kamera, 5MP ön kamera, Android 5.1 tabanlı Flyme 5.1 kullanıcı arayüzü ve 4G LTE desteği Meizu M3'ün öne çıkan diğer özellikleri.

(shiftdelete.net)
Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.