Başkan Baysan Ruhsat Dağıtımlarına Devam Ediyor

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, iş yeri ruhsatlarının dağıtımına devam ediyor. Yeni işyerleri ve adres değişikliği yapan işyerlerini ziyaret eden Başkan Baysan, esnafların İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarını teslim ederken, hayırlı olsun dileklerini sundu.


[tie_full_img]ünal baysan ruhsat[/tie_full_img]

Çorlu’da ekonomi ve istihdama önemli katkıları bulunan yeni açılmış ya da adres değişikliği yapmış işletmeleri ziyaret eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ülke ekonomisine sağladığı katkıların yanı sıra istihdam yaratan işletmelerine teşekkür ederken, hayırlı işler dileklerinde bulundu. Açtıkları işletmeler ile ülkemizin ve kentimizin ekonomisine güç katan işletmeleri ziyaret ederek, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatların teslim eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı işyerlerinde gören esnaflar da ziyaretten dolayı da teşekkür ederek işletmeleri hakkında bilgiler aktardılar.


Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, gerçekleştirdiği ziyaretlerde Seymen Mahallesi’nde Best Hill Chocolate, Çordaş Tahsilat Merkezi, Avrupa Baskı Merkezi, Baş-kent Emlak, Şımarık Döner, Arı Fırın Şube 2, Katıkçı Fastfood, işyerlerine ruhsatlarını teslim ederken, ziyaretler, Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk ve Zabıta Müdürü Birol Uçar da hazır bulundu.

Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.