AKP’li Yel; Termik Santral’e karşı değiliz

Ergene’de kurulmak istenen Termik Santral’e kaşı olmadığını söyleyen AKP Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, dış güçler tarafından Türkiye’nin madenlerinin işletilmemesi için faaliyet yürütüldüğünü iddia etti.


[tie_full_img]termik santral[/tie_full_img]


“BİZİ KORKUTMAYA ÇALIŞIYORLAR”


AKP Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel Ergene’de kurulmak istenen Kömürle Çalışan Termik Santralle ilgili yaptığı açıklamada “Teknolojisi iyi olmak kaydı ile yapılacak olan bir Termik Santrale karşı değiliz. Frankfurt kentinin merkezinde, Chicago ve Sao Paulo’da, yani Dünyanın birçok kentinde Termik Santraller var. Dolayısıyla bu konularla ilgili bizleri korkutmaya çalışıyorlar” dedi.


“DIŞ MİHRAKLAR DA İSTEMİYOR!”


Termik Santralin istenmemesinde dış mihrak bağlantısı olduğunu da iddia eden Yel, “Bir zamanlar Bergama’da altın madeni çıkarmayın da ne yaparsanız yapın dendiği gibi, Almanya’nın çeşitli vakıflar vasıtasıyla yönlendirmesiyle  Türkiye’nin hem madenlerini işletmemesi  hem de mevcut olan ısı ve enerji kaynaklarından yararlanmaması için yapılan bir faaliyet var.


Biz Trakyalılar devletimizi milletimizi vatanımızı seven insanlarız. Burada yaşayan herkes böyle dolayısıyla  size gelecek en ufak bir zarar bize gelmiş olur. Bu konu da biz evet de demiyoruz.  Teknolojisi iyi olmak kaydıyla evet diyoruz. Hepimizin çoluk çocukları var ve gelecekte ülkenin enerjiye ihtiyacı var. Bu anlamda iyi bir şeyse  evet ama kötü ise hep birlikte hayır diyoruz” dedi.

Etiketler:
Sonraki Kayıt
This is the last post.

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.