İL EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ÇOK SERT DETAY MAXİNET AÇIKLAMASI!!

Son dönemlerde patlak veren çiftlik- ponzi oluşumlarının vatandaşları mağdur ederek ortadan kaybolma vakalarının ardından Gümrük ve Ticaret bakanlığı tarafından incelemeye alınan ve banka hesaplarına el konan Detay Maxinet oluşumuna bir tepki de Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'nın sosyal medya hesabından geldi.




Katılımcıların şiddetle savunduğu Detay Maxinet hakkında twitter hesabından açıklama yapan Turanlı 

"Birtakım vatandaşı robotlaştırmaya, biz sizin için çalışıyoruz, sizin çalışmamıza gerek yok. Yan gel yat, yattığın yerden para kazanırsın, kur makineyi çalışsın, gelsin paralar...  Bu işlere RAM olanlar!!!  Maksimum/Minimum durum arıza, durum net!  Bırakın bu ayakları..." 

dedi.



Katılımcıların "Biz paramızı alıyoruz, devlet neden paramızı tıkır tıkır veren firmaya el koyup bizi mağdur ediyor anlamıyoruz" serzenişleri yaptığı Detay Maxinet firması için gümrük ve ticaret bakanlığı ise detaylı bir inceleme yapmış ve basın açıklamasını sitelerinden yayınlayarak oluşuma üye olan vatandaşları bilgilendirmişti.

Yaptığı bilgilendirmede firmanın yaptığını belirttiği Google SEO ve Digital Reklam gibi hizmetlerden elde edilen gelirlerin yaklaşık olarak 3.296.603,64 $ iken, Detay Maxinet sistemine üye olan kişilere taahhüt edilen yıllık gelir ve prim ödemelerinin 57.586.554,68 $ tutarında teşekkül ettiği dikkat çekilerek sistemin ponzi piramit olduğu ve bir noktadan sonra patlamaya mahkum olduğu belirtilmişti.

Gümrük ve Ticaret bakanlığının basın açıklamasını tıklayarak okuyabilirsiniz.

Üyelerin hala şiddetle savunduğu Detay Maksinet firmasının ise faaliyetlerine www.maxivision.tv web sitesinden devam ettiği belirtildi.

Ekonomi ve web hizmetleri uzmanları ise vatandaşların bu tür işlerde dikkatli olmaları gerektiğini, hiç bir seo firmasının mevzu bahis firmanın dağıtmayı taahhüt ettiği miktarlarda paralar kazanmadığını ve yapılan incelemelerde firmanın dağıttığı yazılımın seo hizmetine veya google aramada üst sıralara çıkmaya yarayan hiç bir içerik içermediğini belittiler. Google'ın bu tür programlarla aldatılamayacağını belirten uzmanlar bu işin ancak seo konusunda hiçbir işe yaramayan Alexa'da yükselme şansı vereceğini belirttiler.
Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.