Çorlu'da Haftanın Spor Panoraması

Şehrimizi temsil eden spor kulüplerimiz hafta sonu çeşitli spor dallarında mücadele ettiler.                  


Türkiye Voleybol 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Çorluspor, RDF Karamürsel İdman Yurdu'nu konuk etti. 

Çorlu Spor Salonu'nda oynanan mücadelede setleri 25-27, 20-25 ve 10-25 kazanan RDF Karamürsel İdman Yurdu sahadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. RDF Karamürsel İdman Yurdu aldığı bu sonuçla puanını 12'ye yükseltip 4. sıraya yükselirken, Çorluspor ise 10 puanla 7. sırada yer aldı. Çorluspor bu hafta Zonguldak deplasmanında ligin sonuncu sırasında yer alan Hasad Gençlik ile mücadele edecek.                  
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta mücadele eden Çorluspor 1947, Çorlu General Basri Saran Stadı'nda oynanan maçta Uzunköprüspor ile golsüz berabere kalarak puanları paylaştı ve Çorluspor 1947 ligde 10. sıraya yerleşti. Çorluspor 1947 bu hafta oynanacak mücadelede lig ikincisi Sultangazispor'a konuk olacak.                  

Tekirdağ Süper Amatör Küme'de mücadele veren Çorlu Gençlerbirliğispor ile Çorlu Kültürspor Çorlu derbisinde karşı karşıya geldi. Bol gollü müsabakanın sonunda Çorlu Kültürspor sahadan 7-1'lik galibiyet ile ayrıldı. Bu hafta oynanacak müsabakalarda Çorlu Kültürspor Ergenegücü Ulaşspor'u konuk ederken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise 1461 Karadenizspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.                  

Tekirdağ 1. Amatör Küme'de lider Çorluspor, kendi sahasında oynadığı maçta Büyük Çınarlısporu 4-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Çorluspor bu hafta lig ikincisi Sağlıkspor'a konuk olacak. Haftayı BAY geçen Çorlu Trakya Balkanspor ise Tekirdağ Büyükşehir Spor ile karşılaşacak.
Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.