Başkan Baysan Çalışmaları İnceledi


Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ilçemizde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, çeşitli toplantı ve etkinlikler sebebi ile Çorlu'da bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurka ve Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci ile birlikte Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar yeri ve ilçemizde bulunan nadir tarihi yapılardan olan ve restorasyon çalışmaları devam eden Doğanca Evi'ni ziyaret etti.

Gerçekleştirilen inceleme ziyaretinde yapılan çalışmaları denetleyen Başkan Baysan devam eden yapım ve restorasyon faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Geçtiğimiz günlerde çalışmalara başlanan Doğanca Evi'ndeki restorasyon çalışmalarının yaklaşık bir yıl içerisinde sonuçlandırılması planlanıyor.

Öte yandan Başkan Baysan, ziyaretlerde söz konusu yatırım hakkında beraberindeki heyet ile görüş alışverişinde bulunurken; şehrimizin 3. kapalı pazar yerinin Pazartesi Pazarı bölgesine yapılacağını, projelendirme çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirtti. 
Etiketler: ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.