Çorlu Spor Lisesi ve Spor Salonu Temeli Atılıyor

Çorlu Spor Lisesi ve Kapalı Spor Salonu temeli, 20 Temmuz 2016 Çarşamba günü atılıyor.


[tie_full_img]çorlu spor lisesi[/tie_full_img]

Yapımı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan "11 İlçeye 11 Okul Projesi" hayata geçiyor. Proje kapsamında, 20 Temmuz 2016 Çarşamba günü saat 14.00'te Cumhuriyet Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı Çorlu Park Konutları karşısındaki alanda 24 derslikli Çorlu Spor Lisesi ve Kapalı Spor Salonu'nun temel atma töreni düzenlenecek.


Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaklaşık 12.700 metrekarelik bir alanı kapsayan Çorlu Spor Lisesi ve Kapalı Spor Salonu projesi hakkında bilgiler aktarırken, 720 öğrenci kapasiteli Çorlu Spor Lisesi'nin 24 derslikten oluşacağını söyledi. Başkan Baysan, projenin devamında lisenin hemen yanı başına, yine lise bünyesinde hizmet verecek yaklaşık 100 kişi kapasiteli 930 metrekarelik bir kapalı spor salonu yapılacağını da sözlerine ekledi.


Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 20 Temmuz 2016 Çarşamba günü saat 14.00'te Cumhuriyet Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı Çorlu Park Konutları karşısında gerçekleştirilecek Çorlu Spor Lisesi ve Kapalı Spor Salonu'nun temel atma törenine tüm halkımızı davet etti.

Etiketler: , ,

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.