Başkan Albayrak Çorlu’da İncelemelerde Bulundu

albayrak1

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu’da yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü Çorlu Doğu Şefliğini ziyaret ederek personelin geçmiş bayramlarını kutlayan Başkan Albayrak, 2016 yılı çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Mutlu bir Tekirdağ için zaman kavramı olmaksızın özveri ile çalışmalara devam edileceğini belirterek personele iyi çalışmalar diledi.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin ile birlikte Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca yapılmakta olan Çorlu Ecevit Bulvarı-Türkgücü OSB arasındaki yol yapım çalışmalarını, Çorlu İlçesi Eski Bağlar Caddesinde yapımı devam eden asfalt çalışmalarını, Çorlu İlçesi Bülent Ecevit Bulvarı Hastane karşısında yapılacak alan yeni park alanını inceleyen Başkan Albayrak çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

MARMARACIK GÖLET VE MESİRE ALANINA ZİYARET

Marmaracık Gölet ve Mesire Alanına giderek, gölet çevresi park ve peyzaj düzenlemeleri ve temizlik çalışmaları ile ilgili de bilgiler alan Başkan Albayrak, alanın daha verimli kullanılabilmesi ve vatandaşların daha mutlu zaman geçirebilmesi için talimatlar verdi.
Etiketler:

Yorum Gönder

[facebook][blogger]

Author Name

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.